Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

10 gyulladáscsökkentő étel ami tényleg hat!

HillVital
2014. 06. 10. 11:19:00

1. ZSÍROS HALAK
Tonhal, lazac, makréla- sütve vagy főzve. A fehér húsú tőkehal vagy a közönséges hal sovány fehérjeforrások, de nem tartalmazzák olyan nagy arányban a gyulladásgátló anyagok tárházát mint a korábban említettek. 

2. AVOKÁDÓ
Amellett, hogy a telítetlen zsírok kiváló forrása, az avokádó csökkenti a gyulladást is. A zsírok sokkal egészségesebb forrása ez, elfelejtve a gyilkos transzzsírokat. A cél: 5-7 adag egészséges zsír fogyasztása naponta, fogyaszthatjuk salátaként, krémként vagy nyersen. 

3. LEVELES ZÖLDSÉGEK
Sötét leveles zöldségek, mint a kelkáposzta és a brokkoli felerősíti a szervezet gyulladáscsökkentő képességét. 

4. KURKUMA
Ez a hagyományos indiai fűszer egy gyulladáscsökkentő szupersztár. Történelmi alkalmazásra a keleti orvoslásban tett szert a különböző gyulladásos állapotok, mint például a fogfájás, zúzódások, a rheumatoid arthritis és az általános ízületi duzzanat kezelésében. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a világ legegészségesebb ételei közé tartozik. Tipp: Currysen csináld a hasábburgonyát vagy a wokos zöldségeidet! 

5. DIÓ
A dió különböző egészségügyi előnyöket kölcsönöz azoknak, akik rendszeresen fogyasztják. Gyulladásgátló, valamint antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, és nagyon fontos tápanyagok, mint például az omega-3 zsírsavak, réz, mangán, molibdén és biotin forrásai. Egy marék dió naponta elegendő. 

6. PAPRIKA
Mind az édespaprika mind pedig a csípős paprika egészségesen gyulladáscsökkentő. A különböző csípős paprikában lévő kapszaicint lokálisan kenőcsök készítésében is felhasználják, ami csökkenti a fájdalmat és a gyulladást- a “Health” magazin szerint. 

7. OLÍVAOLAJ
Eltekintve attól, hogy egy sor egyéb egészségügyi hatás érhető el vele, beleértve a súlycsökkenést, és a koleszterinszint csökkenést, az olívaolaj csökkenti a gyulladást is. A vizsgálatok arra hivatkoznak, hogy az olívaolaj a világ legegészségesebb ételei közé tartozik. 

8. GYÖMBÉR
A gyömbér nem csupán jó gyulladáscsökkentő, hanem azon dolgozik, hogy a gyulladás kiváltó okát szüntesse meg. A gingerolok, a gyömbérben lévő vegyi anyagok felelősek a gyömbér gyulladáscsökkentő tulajdonságaiért, amelyek csökkentik a fájdalmat és a duzzanatot osteoarthritiszes és rheumatoid arthritiszes betegeknél. 

9. CÉKLA
Az élénk és ciklámen színű cékla a szívbetegségek és a rák ellenbástyája, valamint a benne lévő C-vitamin a duzzanatok csökkentésére is kiváló. Fantasztikus sülve, főve és nyers salátákba reszelve. 

10. BAZSALIKOM
Olcsó és széles körben elterjedt gyógynövény. Használd bátran sütéshez, salátákhoz, bizonyítottan gyulladáscsökkentő hatású.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog gyulladáscsökkentő

Keresés