Hogyan fogyasztható a búzafű por?
A búzafüvet a természet multivitaminjának is szokták nevezni jótékony hatásai miatt.
Hogyan fogyasszuk, mire figyeljünk oda az adagolásnál?
A búzafű port általában zöldséglében vagy vízben felrázva javasolt fogyasztani. Az egyenletes felrázás érdekében shaker használata javasolt. Nagyjából 250 gramm mennyiségű porból 10 liter búzafű ital készíthető el.
Mikor fogyasztható?
A legjobb hatás érdekében javasolt reggel, éhgyomorra fogyasztani. Ezt követően hagyjunk egy fél órás szünetet, hogy a benne lévő értékes tápanyagok és hatóanyagok felszívódhassanak a vérkeringésbe és eljuthassanak a testünk minden pontjára. Ez azt jelenti, hogy legalább fél óráig, vagy 1 óráig ne fogyasszuk se vizet sem pedig egyéb ételt.
Időbeni korlátja a fogyasztását tekintve nincs megszabva, valamint ellenjavallatokkal sem rendelkezik.
Ennek ellenére, mivel energiával tölti fel a szervezetet, az esti fogyasztása nem javasolt. Előfordulhat, hogy képtelenek leszünk tőle elaludni, vagy ha sikerül is, a hajnali órákban felébredünk. Ezt követően pedig nem, vagy csak nagyon nehezen fogunk tudni visszaaludni.
A napi adagot ne lépjük túl!
Ez azt jelenti, ha esetleg kihagytunk egy napot, akkor másnap ne igyunk két adaggal.
Érdemes naponta kevesebbet fogyasztani belőle. Jótékony hatásait sokkal jobban ki tudjuk használna, ha folyamatosan fogyasszuk kis mennyiségben, mintha ritkán fogyasztanánk nagyobb mennyiségben.
A búzafű és a méregtelenítés
A búzafűlé fogyasztásának a hatása minden esetben a pozitív irányba mutat. Egyértelműen képes pozitívan befolyásolni a szervezet működését. A méregtelenítő hatása gyakran elég intenzív. Fogyasztása alatt a felgyülemlett káros anyagok folyamatosan ürülnek. Folyamatosa fogyasztása mellett természetessé válik a jobb közérzet, valamint szűnik a fáradékonyság érzése is. Később észrevehetjük, hogy megnő a munkabírás, valamint a betegségekkel elleni ellenálló képesség is.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
