Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A cékla jótékony hatásairól!

HillVital
2016. 04. 11. 15:35:00

Erről a zöldségről leginkább a menzán (ecetes – cukros lében) felszolgált savanyúság jut eszünkbe. De egyáltalán tisztában vagyunk azzal, hogy a szervezet számára mennyi értékes tápanyag rejlik benne? 

A céklának magas a kálium-, magnézium-, kalcium-, vas-, folsav- és vitamintartalma (B6 és C). Ezen kívül hasznos szénhidrátokat, fehérjéket és jótékony rostokat tartalmaz. De erős antioxidánsként is működik. Ezek az antioxidánsok segítenek csökkenteni a koleszterint, védik az artériák falát, csökkentik a vérnyomást, valamint a szívbetegségek kialakulásának kockázatát. A rubinvörös zöldség különösen a májra (a legfontosabb méregtelenítő szervünk) van jó hatással. Csökkenti a csontritkulásra való hajlamot. Alacsony glikémiás indexének köszönhetően stabilizálja a vércukorszintet. Elűzi a fáradtságot, javítja az agy vérellátását, fokozza a szellemi frissességet, kezelhető vele a vérszegénység. Serkenti a vörösvérsejtek regenerálódását. De a legfontosabb: segíthet a rák megelőzésében.

Tehát fogyasszunk bőven belőle, s ha lehet, nyersen! 

Cékla jótékony hatásai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód cékla

Keresés