Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A cukorbetegség megelőzése!

HillVital
2015. 05. 05. 13:23:00
Áfonya

Fekete áfonya: Mivel magas az antioxidáns tartalma ezért védi az ereket. Javítja a diabétesz okozta rossz vérellátást, valamint megelőzi a cukorbetegséggel kialakuló szemkárosodást.

Magnézium

Magnézium: A magnézium szerepe fontos a cukorbetegség esetén. Sok cukorbeteg szervezetében nincs elég magnézium, ami az inzulin felhasználását akadályozza és késlelteti a sebgyógyulást. Gazdag magnéziumforrások lehetnek az olajos magvak, és a teljes kiőrlésű lisztfélék.

Fahéj

Fahéj: Segíti a vércukorszint szabályozását kettes típusú cukorbetegség esetén. Napi fél kiskanállal való fogyasztás is leviszi a vércukorszintet.

Ginzeng

Ginseng: A ginsengnek sokféle jótékony hatása van az egészségre. Cukorbetegség szempontjából vércukorszint csökkentő hatással bír, valamint segíti az inzulin felszabadulását a hasnyálmirigyben.

Uborka

Keserű uborka: Kutatások szerint a keserű uborka természetes gyógymód lehet a cukorbetegségre. Úgy csökkenti a vércukorszintet, hogy a szervezet saját inzulinját teszi hatékonyabbá.

Kávé

Kávé: Érdekes de bizonyított, hogy azok akik rendszeresen fogyasztanak kávét, kisebb az esélyük a cukorbetegség kialakulására.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
blog comments powered by Disqus
Google