Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A hajdina felhasználása

HillVital
2018. 01. 17. 15:57:00

A kis háromszögletű magnak már nyersen, szárazon is erős illata van, azonban megfőzve még karakteresebb az íze. Felhasználás előtt érdemes szűrőben, meleg vízzel átmosni. Kellemes plusz aromát érhetünk el, ha elkészítés előtt megpirítjuk.

Áztatás nélkül is hamar megfő, azonban áztatással ez az idő még tovább rövidíthető. Érdemes használni az ételeinkben, ugyanis nagyon egészséges.

Leggyakrabban kásának készítik el, azonban nagyon sok féle felhasználása ismert.

A kis háromszögletű magnak már nyersen, szárazon is erős illata van, azonban megfőzve még karakteresebb az íze. Felhasználás előtt érdemes szűrőben, meleg vízzel átmosni.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés