Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A naspolya hatása

Veress Máté - HillVital
2019. 07. 07. 20:31:00

A naspolya egy igazi téli gyümölcs, hiszen novemberben érik, fogyasztása pedig egészen decemberig-januárig ajánlott.

 

A naspolya még az almánál is több C-vitamint tartalmaz. Emellett azonban még nagy mennyiségben tartalmaz karotint, illetve magas a szénhidrát- és pektintartalma is. Bővelkedik még olyan ásványi anyagokban is, mint vas, kalcium és cserzőanyagok. Vérszegények erősen ajánlott a fogyasztása.

A naspolyában megtalálható tápanyagok segítenek a szabadgyökök megkötésében. Emellett ráadásul hatékony antioxidáns is.

Pektintartalmának köszönhetően jótékony hatással van az emésztőrendszerre is. Megkönnyíti az elfogyasztott ételek emésztését.  A gyümölcs rostjai lassítják a szervezetbe jutott szénhidrátok felszívódását, melynek köszönhetően a vércukorszint nem emelkedik meg kórosan.

A népi gyógyászatban a naspolya terméséből és leveléből készítették azt a főzetet, amelyet aztán fog- és ínygyulladásra használtak.

Mindezek mellett még a bőrápolásban is megállja a helyét. Főként hidratáló és regeneráló hatása miatt érdemes alkalmazni. Emellett azonban enyhíti a ráncok és a feszesíti a bőrt.

Naspolya hatásai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: gyümölcs

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB