Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A nyár veszélyei

HillVital
2017. 07. 04. 11:03:00

Vannak ételek, amelyek alaposabb tisztítást igényelnek.

Ilyenek például a leveles zöldségek. Ezeket folyóvízzel szabad mosni. Ezek között nemcsak por, föld bújhat meg, hanem rovarok, sőt veszélyes baktériumok is. Vagy a görögdinnye héjáról, például lékelésnél a szennyeződés könnyen belekerülhet a gyümölcsbe, s ezáltal kórokozó is.

Vigyázni kell a grillezéssel, a szabad tűzön való sütéssel is. Kívülről gyakran megégetjük a húst, holott a belseje még szinte nyers, ahol nem pusztulnak el a kórokozók. Érdemes alacsonyabb hőfokon, de hosszabb ideig sütni a húsokat.

A tükörtojás csak akkor biztonságos, ha a fehérje teljesen átsült, a sárgája meg már zselésedni kezd. Pontosan a szalmonellafertőzés miatt. Ezért biztonságosabb a tubusos vagy flakonos majonéz nyáron, mint a frissen készült.

Ha mégis mi magunk készítjük, csak friss tojást használjunk, és egyből tegyük a hűtőbe, és ne tartogassuk sokáig.

A nyár veszélyei

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB