Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Hiába keserű, egészséges

HillVital
2016. 08. 04. 16:12:00

Az utóbbi években vált ismertebbé ez a káposztaféle. Más néven úgy hívják, hogy borsmustár.

Nagyon egészséges növény, az íze viszont kesernyés, csípős, és leginkább a tormához hasonlít.

Nem igényel nagy gondoskodást, ugyanis akár egy teraszon is termeszthetjük. A vetéstől számítva akár már 4-6 hét múlva fogyasztható. Még zsenge korában érdemes leszedni, ugyanis minél öregebb, nagyobbak a levelei, annál erősebb, csípősebb, kesernyésebb az íze. A rukkolát megéri fogyasztani, ugyanis nagyon jó hatással van az emésztésre, ezért nehezebb ételek mellé érdemes enni. Szabályozza a koleszterinszintet és a vércukorszintet is, valamint segíti a tüdő működését. Rendkívül magas a vitamin- és az ásványi anyag- tartalma.
Található benne A-, B2-, B5-, C- és K-vitamin, ezek mellett kalcium, kálium, vas, magnézium, foszfor és szilícium is. A kicsit kellemetlen íze ellenére mindenképpen érdemes fogyasztani, ugyanis nagyon jó hatással van az egészségünkre. Fogyaszthatjuk salátákban, húsok mellé vagy akár pizzán is. De fontos, hogy ne a rukkola domináljon az ételben, hanem csak dobja fel. Hűtőben 2-3 napig tartható, fagyasztásra viszont nem annyira alkalmas.

Fogyassz te is rukkolát. Nagyon egészséges növény, az íze viszont kesernyés, csípős, és leginkább a tormához hasonlít.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB