Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A só tartósító hatása

HillVital
2016. 07. 01. 14:56:00

Egyesek mai napig besózzák a húsokat, hogy tartósítsák azt. Már évszázadok óta használják a sót tartósításra, és akkor még az igazi értékét is ez adta, nem pedig az íze.

A tartósító erejét egy kémiai jelenség adja, amit ozmózisnyomásnak neveznek.

Mivel a húsokon számos mikróba található, ezért a tartósítás lényege ezek életkörülményeinek ellehetetlenítése. A tartósítás egyik módja, amit mindenki használ, mégpedig a hűtőszekrény, a másik pedig a sózás. Minél több sót használunk, annál erősebb a hatása. Télen az utakat is sóval szokták felszórni, mivel a sós víz alacsonyabb hőmérsékleten fagy meg.

A só hatása.

Idén sem marad el a HillVital Black Friday, most azonban szakítunk a hagyományokkal és idén először Green Friday hetet tartunk. Gyógynövényes termékeink csökkentett árakkal és valós kedvezményekkel várnak mindenkit egy egész héten keresztül! Iratkozz fel és első kézből értesítünk az akcióban résztvevő termékekről és a kedvezményekről! Feliratkozásodat ráadásul egy 12.460 Ft értékű elektronikus könyv csomaggal jutalmazzuk!
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés