Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A só tartósító hatása

HillVital
2016. 07. 01. 14:56:00

Egyesek mai napig besózzák a húsokat, hogy tartósítsák azt. Már évszázadok óta használják a sót tartósításra, és akkor még az igazi értékét is ez adta, nem pedig az íze.

A tartósító erejét egy kémiai jelenség adja, amit ozmózisnyomásnak neveznek.

Mivel a húsokon számos mikróba található, ezért a tartósítás lényege ezek életkörülményeinek ellehetetlenítése. A tartósítás egyik módja, amit mindenki használ, mégpedig a hűtőszekrény, a másik pedig a sózás. Minél több sót használunk, annál erősebb a hatása. Télen az utakat is sóval szokták felszórni, mivel a sós víz alacsonyabb hőmérsékleten fagy meg.

A só hatása.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés