Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A tél itala, a forralt bor

HillVital
2016. 12. 08. 16:22:00
A tél itala, a forralt bor

Télen nincs is jobb ital, mint egy pohár forralt bor. Kellően átmelegít, ráadásul finom. Most eláruljuk az ízletes forralt bor receptjét.
Tovább olvasom...

Hozzávalók:

- 7 dl vörösbor

- 3 dl víz

- 6 evőkanál cukor (vagy nyírfacukor)

- 6 szem szegfűszeg

- 1 rúd fahéj

- 4 szelet citromkarika

Elkészítés:

A vörösborhoz hozzáöntjük a vizet, majd elkezdjük forralni a cukorral (nyírfacukorral), a fahéjjal és a szegfűszeggel. Csak forrásig szabad melegíteni, forralni nem szabad! Végül belekeverjük a citromkarikákat.

Egészségünkre!
Egy téli ital a forralt bor

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog