Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Fogyaszt és vitalizál is a vöröskáposzta

Veress Máté - HillVital
2019. 08. 16. 10:56:00
A vöröskáposzta őshazája Kis-Ázsia, viszont elég korán átkerült európába és persze Magyarországra. A rómaiak és a görögök is egy csodaszernek tartották. Télen is könnyedén beszerezhető mivel nagyon jól tűri a fagyot.

Nagyon magas az A-, K-, B- és a C- vitamin tartalma, de jelentős mennyiségű ásványi sót és fehérjét tartalmaz. Nagyon jó kalciumforrás a csírája, továbbá remek vitaminbomba éppen ezért szuperétel.

Glukozinolát tartalma miatt a káposztafélék fogyasztásával csökken a tüdő, gyomor, végbélrák és a vastagbélrák esélye. Tartalmaz káliumot, kalciumot, foszfort, vasat, jódot és ként is. Erősíti az immunrendszert, védi a sejteket és regenerálja is őket.
Segít a máj méregtelenítésében. Enyhíti a köszvényt és a reumás fájdalmakat is valamint lelassítja a bőr öregedését és szépíti is.
Könnyedén beszerezhető mindegyik zöldségesnél vagy piacon. Érdemes az élénk de nem feketés-lila káposztát megvenni.
A vöröskáposzta hatásai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: vöröskáposzta

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB