Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A zöldborsó felhasználásáról

HillVital
2017. 06. 19. 15:00:00

A zöldborsót a fejtés után érdemes mihamarabb elkészíteni, mert idővel sokat veszít a víz- és a cukortartalmából.

Ha mégsem használjuk fel, érdemes egy nedves konyharuhát ráteríteni, így kevésbé szárad ki.

A friss zöldborsót nem sokáig kell főzni, néhány perc alatt megpuhul. Ha túlfőzzük, a szemek megkeményednek. Ha viszont a zöldborsó főzővizébe egy szál mentát teszünk, ezt megakadályozhatjuk.

Ha azt szeretnénk, hogy a zöldborsó megőrizze élénk zöld színét, tegyünk a főzővízbe egy csipetnyi szódabikarbónát.

A Magyarországon megtermelt zöldborsónak csak néhány százalékát fogyasztják frissen, a többit lefagyasztják.

Tudni kell, ha a zöldborsót frissen lefagyasztjuk, szinte valamennyi értékes tulajdonságát megőrzi.

A sárgaborsó nem a megsárgult, kiszáradt zöldborsó, hanem teljesen más, egy szárazborsófajta.

A zöldborsó felhasználása.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok borsó

Keresés