Termékek Menü
0

A zöldborsó hatásai

HillVital
2017-07-07 13:37:00

A zöldborsó egy nagyon értékes növény. Sokan úgy tartják, hogy zölden éretlen, szárazon és sárgán érett a zöldborsó.

Nagyon magas a fehérjetartalma, valamint sok esszenciális aminosavat tartalmaz. Tartalmaz még szénhidrátot és egy kevés zsírt is. Található benne még B1-, B2- vitamin és C-vitamin. Ásványi anyagokat is tartalmaz, mint pl.: foszfor, kálium, vas, cink, mangán és réz. El lehet készíteni levesként, főzelékként, de jó még köretnek is. Nyilván a hőkezelés során a jelentős értékeit elveszíti.
A zöldborsó hatásai

HA SZERETNÉL TE IS VÁSÁROLNI FRISS ÉS VEGYSZERMENTES ZÖLDEKET, AKKOR KATTINTS IDE!

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷ZöldVital
blog comments powered by Disqus
Google