Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Az élelmiszer-adalékok egészségünk ellenségei

HillVital
2016. 08. 30. 16:25:00

Napjainkban közel 4000 (!) élelmiszer-adalékot tartanak nyilván, s ebből mindössze csak 350 szabályozott!

Mik tartoznak az élelmiszer-adalékok közé? Színezékek, tartósítószerek, stabilizátorok, emulgeálószerek, ízfokozók, savanyúságot szabályozók, sűrítők, csomósodást gátló anyagok, édesítőszerek, stb.

A nagyüzemi gyártás során a feldolgozásnál, kezelésnél, tartósításnál, csomagolásnál, tárolásnál kémiai adalékok (E-számok) egész hadát alkalmazzák. Mindezt azért, hogy ízben, színben, állagban, eltarthatóságban még eladhatóvá tegyék a termékeket. Az igazi eredmény azonban csak évek múltán jön elő: különféle betegségekben.

Nagyon zavaró, hogy ezeket az élelmiszer-adalékokat jóformán fel sem tüntetik a csomagoláson, de ha még fel is tüntetik, sok embernek fogalma sincs róla, hogy melyik mit okoz. Minden esetben olvassuk el a csomagoláson lévő szöveget, mielőtt a kosarunkba tennénk az adott terméket. A félkész ételt hagyjuk inkább a polcon, és szánjunk rá időt, hogy mindennap friss alapanyagokból főzzünk a magunk és családunk egészségére!

Legközelebb sorra vesszük a leggyakrabban használt és legveszélyesebb adalékanyagokat.

Az adalékanyagok káros hatása.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés