Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Almás szilvalekvár

Először is a hozzávalók:
30 dkg alma
70 dkg szilva
5 dl víz
20 dkg cukor
1 egész fahéj
1 rúd vanília
4 szegfűbors
4 szegfűszeg
5 egész szem feketebors
5 egész szem rózsabors
1 zacskó zselésítő
1 citrom leve és a héja

Elkészítése:
Először a cukorból és a vízből fűszerek hozzáadásával főzzünk szirupot! A szilvát és az almát alaposan mossuk meg! Az almát hámozzuk meg, a szilvát magozzuk ki, és adjuk hozzá a sziruphoz. Pár percig főzzük össze, ezután botmixerrel pürésítsük! Ezek után forraljuk fel, és a zselésítővel fejezzük be a lekvár befőzését. Töltsük tisztára mosott üvegekbe. Felbontás után a hűtőben kell tárolni a lekvárt. 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB