Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Ananászos csirkemell

HillVital
2017. 07. 04. 09:51:00

Hozzávalók

12 szelet csirkemellfilé

12 szelet füstölt sajt

3 dl főzőtejszín

friss vagy konzerv ananász

ízlés szerint só, bors

pici kókuszzsír

Elkészítés

A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Picit kiklopfoljuk, és hagyjuk állni 20-25 percig. A hússzeleteket egy pici kókuszzsíron elősütjük, majd egy jénaiba tesszük. Mindegyik hús tetejére mehet egy ananászkarika, majd a füstölt sajt. Végül leöntjük főzőtejszínnel, és előmelegített sütőbe tesszük kb. 15-20 percre. Bármilyen körettel tökéletes étel!

Ananászos csirkemell.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés