Termékek Menü
0

Articsókás szendvics

HillVital
2017-02-22 14:50:00
Articsókás szendvics Könnyen elkészíthető, ám laktató finomság.
Tovább olvasom...

Nézzük is, mikre van szükségünk:

- 1 gerezd fokhagyma (zúzott)
- 1 evőkanál vaj
- 1 evőkanál teljes kiőrlésű liszt
- 200 gramm cheddar sajt
- 30 gramm krémsajt
- fél teáskanál chilipehely
- só és bors
- 450 gramm spenót
- 30 gramm articsóka (aprítva)
- mustár
- 8 szelet teljes kiőrlésű kenyér
- 150 ml tej
 
Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben! Tegyük bele a zúzott fokhagymát, és pároljuk 1 percig, majd adjuk hozzá a lisztet, kevergessük fél percig, aztán adjuk hozzá a tejet. Keverjük addig, amíg nem áll össze masszává. Adjuk hozzá a sajtot és a krémsajtot, aztán ha a sajt megolvadt, adjuk hozzá az articsókát és a spenótot is. Főzzük addig kis lángon, míg a spenót össze nem esik.
Süssük meg vajon a kenyér mindkét felét. Az egyik felét kenjük meg mustárral, majd tegyük rá az elkészített keveréket. Néhány percig süthetjük még a serpenyőben, és már kész is van.
Articsókás szendvics recept.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek



 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google