Milyen ételekben találhatók az egyes ásványi anyagok?
HillVital
2017. 01. 04. 14:39:00
Vas: belsőségek, tojássárgája, spárga
Kalcium: tejtermékek, sajt, túró, szezámmag, bab, paradicsom, mák
Kálium: nyers zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, banán, cékla, burgonya
Magnézium: tojássárgája, teljes kiőrlésű pékáru, zöld növények, hüvelyesek, olajos magvak
Cink: sovány marhahús, pulyka, tökmag
Szelén: állati belsőségek, rákok, húsok, kagylók, vaj, tejtermékek
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!