Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Milyen ételekben találhatók az egyes ásványi anyagok?

HillVital
2017. 01. 04. 14:39:00

Vas: belsőségek, tojássárgája, spárga

Kalcium: tejtermékek, sajt, túró, szezámmag, bab, paradicsom, mák

Kálium: nyers zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, banán, cékla, burgonya

Magnézium: tojássárgája, teljes kiőrlésű pékáru, zöld növények, hüvelyesek, olajos magvak

Cink: sovány marhahús, pulyka, tökmag

Szelén: állati belsőségek, rákok, húsok, kagylók, vaj, tejtermékek
Ásványi anyagok ételekben

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB