Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Avokádókrém pirítóssal

HillVital
2017. 08. 23. 11:25:00

Hozzávalók

1 db érett avokádó

2 ek. tejföl

1 ek. olívaolaj

1 tk. citromlé

1 gerezd fokhagyma

ízlés szerint só, fehérbors

Elkészítés

Az avokádó belsejét kikanalazzuk. Ha az avokádónk érett, puha, a belseje könnyen kikanalazható. Ha kemény avokádót veszünk, akkor várjunk néhány napot, és szobahőmérsékleten megpuhul. A túlérett avokádót már ne használjuk fel.

A kikanalazott avokádót az olívaolajjal, a zúzott fokhagymával, a kevés citromlével, tejföllel összeturmixoljuk. Sóval és pici borssal ízesítjük. Ha nem elég krémes, még adhatunk hozzá pici tejfölt. Pirítóssal tálaljuk. Nem szabad sokáig tartogatni, mert hamar megbarnul.

Avokádókrém pirítóssal

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB