Termékek Menü
0

Avokádókrém pirítóssal

HillVital
2017-08-23 11:25:00

Hozzávalók

1 db érett avokádó

2 ek. tejföl

1 ek. olívaolaj

1 tk. citromlé

1 gerezd fokhagyma

ízlés szerint só, fehérbors

Elkészítés

Az avokádó belsejét kikanalazzuk. Ha az avokádónk érett, puha, a belseje könnyen kikanalazható. Ha kemény avokádót veszünk, akkor várjunk néhány napot, és szobahőmérsékleten megpuhul. A túlérett avokádót már ne használjuk fel.

A kikanalazott avokádót az olívaolajjal, a zúzott fokhagymával, a kevés citromlével, tejföllel összeturmixoljuk. Sóval és pici borssal ízesítjük. Ha nem elég krémes, még adhatunk hozzá pici tejfölt. Pirítóssal tálaljuk. Nem szabad sokáig tartogatni, mert hamar megbarnul.

Avokádókrém pirítóssal

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google