Az egészséges pulykahús
HillVital
2017. 09. 22. 13:42:00
A pulykahús kitűnő alapanyag.
Tápláló és mégis fitt: nem terheli a szív- és érrendszert. Jelentős mértékben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek segítik a szív- és érrendszer védelmét. A pulykamell zsírtartalma alacsony, a legsoványabb húsok közé tartozik. Zsírtartalma nem éri el az 1%-ot. Zöldséggel vagy gyümölccsel kombinálva az egészséges étrend része. A pulykahús ízletes, ráadásul változatos formában könnyen elkészíthető. A pulykahúst pácolva még ízletesebbé tehetjük. Nem kell sokáig pácolni, elég 1-2 óra. Fűszerként kakukkfű, kömény, majoránna, borsfű, zsálya és rozmaring illik hozzá. Sütés közben jelentős mennyiségű vizet veszít, így tápanyag-tartalma koncentrálódik, mint általában a baromfihúsoknak.
Felhasználásával gyorsan olyan fogást varázsolhatunk az asztalra, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!