Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Az egészséges pulykahús

HillVital
2017. 09. 22. 13:42:00

A pulykahús kitűnő alapanyag.

Tápláló és mégis fitt: nem terheli a szív- és érrendszert. Jelentős mértékben tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, amelyek segítik a szív- és érrendszer védelmét. A pulykamell zsírtartalma alacsony, a legsoványabb húsok közé tartozik. Zsírtartalma nem éri el az 1%-ot. Zöldséggel vagy gyümölccsel kombinálva az egészséges étrend része. A pulykahús ízletes, ráadásul változatos formában könnyen elkészíthető. A pulykahúst pácolva még ízletesebbé tehetjük. Nem kell sokáig pácolni, elég 1-2 óra. Fűszerként kakukkfű, kömény, majoránna, borsfű, zsálya és rozmaring illik hozzá. Sütés közben jelentős mennyiségű vizet veszít, így tápanyag-tartalma koncentrálódik, mint általában a baromfihúsoknak.

Felhasználásával gyorsan olyan fogást varázsolhatunk az asztalra, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját.

A pulykahús egy kitűnő alapanyag mely táplál és hozzájárul a szív és érrendszer védelméhez is.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
blog comments powered by Disqus
Google