Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Az eperfa termése

HillVital
2017. 07. 03. 10:33:00

Az eperfa termése és levele is egyaránt alkalmas különböző betegségek megelőzésére.

A gyümölcse finom, a belőle készített tea pedig segíti a gyógyulási folyamatokat.

Egy marék eper a napi rostszükségletünk 20%-át fedezi.

Rendszeres fogyasztás mellett késleltethetők az öregedés tünetei, ellenállóbbak leszünk a vírusfertőzésekkel szemben, kevesebb az esélye, hogy cukorbetegek vagy daganatosak leszünk.

Két fajtája ismert.

Fehér eper: Június-július között érik. Leginkább nyersen fogyasztják, de pálinka is készíthető belőle.

Fekete eper: Nyár végén érik. Befőtt, gyümölcslé vagy bor készíthető belőle.

Az eperfa termése.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés