Termékek Menü
0

Az eperfa termése

HillVital
2017-07-03 10:33:00

Az eperfa termése és levele is egyaránt alkalmas különböző betegségek megelőzésére.

A gyümölcse finom, a belőle készített tea pedig segíti a gyógyulási folyamatokat.

Egy marék eper a napi rostszükségletünk 20%-át fedezi.

Rendszeres fogyasztás mellett késleltethetők az öregedés tünetei, ellenállóbbak leszünk a vírusfertőzésekkel szemben, kevesebb az esélye, hogy cukorbetegek vagy daganatosak leszünk.

Két fajtája ismert.

Fehér eper: Június-július között érik. Leginkább nyersen fogyasztják, de pálinka is készíthető belőle.

Fekete eper: Nyár végén érik. Befőtt, gyümölcslé vagy bor készíthető belőle.

Az eperfa termése.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
blog comments powered by Disqus
Google