Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

A csoki és a sajt is okozhat fejfájást?

HillVital
2016. 04. 21. 12:59:00

A fejfájás kialakulásában az étkezés is szerepet játszhat. Az is előidézheti, ha rendszertelenül eszünk, és fontos étkezéseket kihagyunk, ilyenkor a vércukorszint csökken, és amiatt fájdul meg a fejünk. Vannak jól ismert ételek, amelyek a fejfájást kiválthatják, mint pl.: néhány sajt, csokoládé, citrusfélék. Ha az ilyenfajta ételek fogyasztása után előjön a fejfájás, akkor érdemes kivizsgáltatni. Ilyenkor nem a csokival vagy a sajttal van a baj, hanem azzal, hogy a szervezetben lecsökken, vagy nem is található meg a diamino-oxidáz enzim működése. A csoki és a sajt is megemeli a hisztamin-szintet, amit a szervezet nem képes lebontani. Szükséges megjegyezni, hogy ha sok-sok szénhidrátot (édességek, sütik, desszertek, stb.) fogyasztunk, akkor annak nem kívánt hatása a természetellenes levertség, fáradtság és bosszantó, hosszan tartó fejfájás lehet.   

A fejfájás kialakulásában az étkezés is szerepet játszhat.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés