Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Az örök kedvenc savanyú káposzta

Veress Máté - HillVital
2019. 05. 22. 14:58:00

A káposzta C- vitamin- tartalma igen magas, amit a savanyítás után sem veszít el.

A C- vitaminon kívül B1-bitamint, niacint és karotint is tartalmaz. Ásványi anyagok közül pedig kalciumot, káliumot, magnéziumot, foszfort és nátriumot tartalmaz.  Tehát a savanyú káposzta fogyasztásával sok vitamint és ásványi anyagot vihetünk be a szervezetünkbe.A savanyú káposzta és a leve tele van vitaminokkal. Jótékony hatással van a bélrendszerre, fogyaszt, és a daganatos sejtek szaporodását is meggátolja.  Tehát a savanyú káposzta igazi csodaszer.

A savanyú káposzta jótékony hatással van a bélrendszere.

Ez a magas rosttartalmának köszönhető. A rostok segítenek minden salakanyagot kipucolni, és emellett megkötik a vizet, így azt a vastagbél nem tudja felszívni.  A savanyú káposztalé fogyasztása erősíti a bélflórát, és megsemmisíti a káros baktériumokat.  Elegendő ehhez mindössze napi 1dl savanyú káposztalé elfogyasztása. A fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják a savanyú káposztát.

A savanyú káposzta olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek csökkenthetik a daganatok kialakulásnak a kockázatát. Emellett antioxidáns hatásúak, valamint csökkentik a gyulladásokat, és kedvezően hatnak az immunrendszerre is. 

A savanyú káposzta nagyon jót tesz az emésztésnek a probiotikus hatása miatt. Egy antibiotikum kúra után segít a bélflórát helyreállítani. Nagyon magas az enzimtartalma is ugyancsak csökkenti az emésztést. A savanyú káposztában jótékony baktériumok találhatóak, ezért a szervezet védekezőképességére is nagyon jó hatással van. Ajánlott megfázás esetén sok savanyú káposztát fogyasztani mivel számos vitamin jut be ilyenkor a szervezetbe. Nagyon szegény kalóriában, viszont rostban gazdag ezért tovább érezzük magunkat jóllakottnak. A megfelelő emésztésben is segít és nem engedi, hogy lelassuljon az anyagcsere. A savanyú káposzta megakadályozza a zsírok felszívódását. Segít a koleszterinszint kordában tartásában valamint csökkenthető vele a vérnyomást. A C-vitamin tartalma miatt segít megkötni a kalciumot, ezért sokkal szilárdabbak és stabilabbak lesznek a csontok.

Egy igazi örök kedvenc, a savanyú káposzta. Tudd meg, hogy miért is számít olyan közkedveltnek és sokak által szeretettnek.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés