Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Az egészséges káposzta

HillVital
2014. 01. 31. 11:27:56

 

Az egészséges káposzta

 

A káposzta az egyik leggyakoribb zöldségünk, melynek több fajtája is ismert. A népi gyógyászatban a hörghurutos megbetegedésekre használják, valamint a növény összetört vagy savanyított leveleit enyhe bőrgyulladások, bőrsérülések kezelésére ajánlották.

A zöld színű káposztafélék különösen gazdagok K-vitaminban, klorofilban. Emellett jó E- vitamin, vas-, kalcium- és káliumforrások.
A káposztában található kálium jó a szívnek, a kalcium a fogaknak és a csontoknak, míg a vas és a zöld növényi színanyagok a vérképzéshez szükségesek.  A  vörös színű fajták színét adó festékanyag gátolják bizonyos baktériumok. szaporodását, ezenkívül gyulladásgátló hatású, és enyhíti a torokfájást.

Rostanyag - tartalma serkenti az emésztést, és tisztítja a szervezetet. Rendszeres fogyasztása segít a reumás és a köszvényes betegeken, emellett még a bőrbetegségek esetén is kedvező hatása van. Ezt a tisztító hatásának köszönhetjük. Cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak nagyon hasznos táplálék lehet. 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB