Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Az olívaolaj megelőzi a rákot!

HillVital
2014. 01. 06. 15:12:21

Az olívaolajt ma elsősorban Olaszországban és Spanyolországban állítják elő. Számos egészségügyi szempontból hasznos tulajdonsággal bír.  Ezért nem is meglepő, hogy a mediterrán országokban magasabb az emberek átlagéletkora. Ezekben az országokban az egy főre eső átlagos havi olívaolaj-fogyasztás egy liter felett van.

Az olívaolaj jótékony hatásai közül kikel emelni a rákmegelőző hatását. Rákellenes hatását a magas antioxidáns tartalmának köszönheti. Ezek a vegyületek ugyanis semlegesítik a szervezetben a káros szabadgyököket. A természetes antioxidánsok közül az olívaolaj tartalmaz A-, D,- és E- vitamint, továbbá tartalmaz még béta- karotint.

Szakemberek szerint körülbelül napi 4 evőkanál olívaolaj fogyasztása már elegendő mennyiség ahhoz, hogy érvényesüljenek a pozitív hatásai. Egészségügyi szempontból legtöbbször az extra szűz olívaolajt használják.  Ezt az olívaolajt frissen szedett olívabogyókból állítják elő első préseléssel, hideg sajtolással, kizárólag fizikai eljárással.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés