Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

A céklalé hatása

Veress Máté - HillVital
2019. 06. 11. 09:14:00

A cékla, illetve a céklalé rendszeres fogyasztása számos, jótékony előnnyel jár. Segít feltölteni vasraktárainkat, illetve segít a vashiány megelőzésében is. Ráadásul a bio céklalé fogyasztással nem csak a vérkeringésünket, de az immunrendszerünket is óvjuk.  A bio céklalé jótékony hatása a szervezetre

 

A céklát már a népi gyógyászat is alkalmazta a megfázásos, illetve fiziológiai betegségek megelőzésére.

céklaléből a szervezet jobban tudja hasznosítani a benne megtalálható vitaminokat és ásványi anyagok, mint más növényekből. A céklalé ezáltal hozzájárul az immunrendszer megerősítéséhez, valamint hasznos vitaminokkal és tápanyagokkal látja el az izomzatot.

A céklalé rendszeres fogyasztása jó hatással van mind a közérzetünkre, illetve a gyomorpanaszokra is. Segít a méregtelenítésben, valamint csökkenti a szervezetben található méreganyagok káros hatását. A céklalé ráadásul segít a májban felhalmozódó zsír lebontásában, így még fogyókúrához is kiváló.

bio céklalé fogyasztás hozzájárulhat a magas vérnyomás csökkentéséhez, illetve segíthet annak a megelőzésében. Egy kutatás rámutatott, hogy a napi 2-2,5dl céklalé elfogyasztása csökkenti mind a szisztolés illetve diasztolés vérnyomásértéket is. A céklában található nitrátoknak köszönhetően a céklalé értágító hatással is rendelkezik, ugyanis a szervezetünkben a nitrátok nitrogén-monoxiddá alakulnak, melynek értágító hatása van.

Azonban a nitrát-tartalomnak más jótékony hatást is köszönhetünk. Többek között a rendszeres bio céklalé fogyasztás növeli a vér nitrát-tartalmát, javítja a vérkeringést és az állóképességet is.

A céklalé atóanyagai javítják az agyi vérkeringést is, így több oxigén jut az agyszövetekbe.

Magas káliumtartalmának köszönhetően jó hatással van a szívre is. A kálium a szív munkáját szabályozza, hiánya gyakran szédülést, illetve szívritmus zavarokat okoz. A bio céklalé illetve cékla fogyasztással támogathatjuk a szívünk egészséges működését is. A kálium mellett még a következő ásványi anyagok találhatóak meg benne: kalcium, vas, magnézium, mangán, foszfor, nátrium, cink, réz, valamint szelén is.

A céklalé rendszeres fogyasztása nem csak elűzi a fáradtságot és energiával tölt fel, de javítja a memóriát, növeli a fizikai állóképességet, erősíti az immunrendszert, serkenti a vérkeringést, valamint csökkenti a vérnyomást
Terhesség alatt kifejezettel ajánlott a fogyasztása, ugyanis a céklalé összetevői szükségesek mind az anya, illetve a magzat számára is.

Céklalé

bio céklalé rendszeres fogyasztása számos előnnyel jár. Nemcsak vasraktárainkat tudjuk feltölteni - illetve vashiányt megelőzni -, hanem vérkeringésünket és immunrendszerünket is óvjuk. Ez a frissen préselt 100%-os céklalé, igazoltan vegyszermentes, ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó, bio termék.

A cékla jótékony hatásai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB