Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Bundás alma

HillVital
2016. 10. 26. 16:35:00

Hozzávalók:

- 1,5 dl tej

- 1  evőkanál xilit

- 15 dkg teljes kiőrlésű liszt

- 1 db tojás

- 2 db alma

- kókuszolaj

- őrölt fahéj

Elkészítés:

Egy botturmixszal keverjük össze alaposan a 10 dkg lisztet a tejjel, a xilittel és a tojással. Készítsük elő az almákat. Hámozzuk meg, vágjuk 1 cm vastag karikákra. Távolítsuk el a magházat. Az almaszeleteket előbb forgassuk meg lisztben, majd mártsuk bele a palacsintatésztába, és forró kókuszolajban süssük meg! Később visszavesszük a hőfokot, és aranybarnára megsütjük. A megsült almákat papírtörlőre szedjük. Fahéjas xilittel megszórjuk, és máris ehetjük. Vigyázat, forró!

Bundás alma recept

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek