Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Bundás alma

HillVital
2016. 10. 26. 16:35:00

Hozzávalók:

- 1,5 dl tej

- 1  evőkanál xilit

- 15 dkg teljes kiőrlésű liszt

- 1 db tojás

- 2 db alma

- kókuszolaj

- őrölt fahéj

Elkészítés:

Egy botturmixszal keverjük össze alaposan a 10 dkg lisztet a tejjel, a xilittel és a tojással. Készítsük elő az almákat. Hámozzuk meg, vágjuk 1 cm vastag karikákra. Távolítsuk el a magházat. Az almaszeleteket előbb forgassuk meg lisztben, majd mártsuk bele a palacsintatésztába, és forró kókuszolajban süssük meg! Később visszavesszük a hőfokot, és aranybarnára megsütjük. A megsült almákat papírtörlőre szedjük. Fahéjas xilittel megszórjuk, és máris ehetjük. Vigyázat, forró!

Bundás alma recept

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB