Termékek Menü
0

Bundás alma

HillVital
2016-10-26 16:35:00
Bundás alma

Itt az ősz, ilyenkor már beszerezzük a télire valót. Most nemcsak a tűzifára gondolunk, hanem a télire való almára. Egy-két láda almát nem árt beszerezni, télen nagyon jó szolgálatot tesz, amikor nem tudjuk, hogy milyen gyümölcsöt is fogyasszunk. Azt mindenki jól tudja, hogy az alma mennyire egészséges. Főleg nyersen, de néha azért beiktathatunk étrendünkbe egy kis almából készült csemegét. Most egy ilyen desszertet ajánlunk.
Tovább olvasom...

Hozzávalók:

- 1,5 dl tej

- 1  evőkanál xilit

- 15 dkg teljes kiőrlésű liszt

- 1 db tojás

- 2 db alma

- kókuszolaj

- őrölt fahéj

Elkészítés:

Egy botturmixszal keverjük össze alaposan a 10 dkg lisztet a tejjel, a xilittel és a tojással. Készítsük elő az almákat. Hámozzuk meg, vágjuk 1 cm vastag karikákra. Távolítsuk el a magházat. Az almaszeleteket előbb forgassuk meg lisztben, majd mártsuk bele a palacsintatésztába, és forró kókuszolajban süssük meg! Később visszavesszük a hőfokot, és aranybarnára megsütjük. A megsült almákat papírtörlőre szedjük. Fahéjas xilittel megszórjuk, és máris ehetjük. Vigyázat, forró!
Bundás alma recept

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
blog comments powered by Disqus
Google