Menü

Búzafű, a természetes vitaminforrás

HillVital
2016. 08. 03. 13:39:00

A búzafű egy kiváló gyógynövény. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs.

Hatóanyagai révén pozitívan befolyásolja az egész szervezet működését, lebontja a káros anyagokat.

Igen intenzíven méregtelenít, kiváló forrása a vitaminoknak, enzimeknek és aminosavaknak. Bővelkedik A-vitaminban, kétszer annyit tartalmaz, mint a sárgarépa, C-vitamin-tartalma meghaladja a narancsét. Nagy mennyiségben tartalmaz rostokat, béta-karotint, foszfort, kalciumot, káliumot, szelént és vasat, valamint folsavat. A búzafűben magas a klorofill-tartalom, ami oxigénnel dúsítja a vérünket. Fogyasztásával javul a sejtek oxigénellátása, így a gyulladások megszüntetésében nagy szerepet játszik.

Leginkább lé formájában érdemes fogyasztani. Csak friss búzafűlevet fogyasszunk, és éhgyomorra igyuk, fél óra múlva lehet utána folyadékot inni, később ehetünk is. Kb. 2-3 hét eltelte után érezhetjük a méregtelenítés pozitív hatásait. Lemegy a súlyfelesleg, nagyobb lesz a munkabírás, a betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás lesz a jellemző.

A búzafüvet minden természetgyógyász és táplálkozási terapeuta ajánlja, ugyanis az egészség megőrzésében nagy szerepe van. 
Ismerd meg a búzafűlét. Igen intenzíven méregtelenít, kiváló forrása a vitaminoknak, enzimeknek és aminosavaknak.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények