Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

C-vitamin- saláta

HillVital
2016. 09. 06. 16:44:00

Hozzávalók:

- 50 dkg savanyú káposzta

- 2 db alma

- 1 fej vöröshagyma

- nyírfacukor (xilit)

- köménymag

Elkészítése:
 

Mossuk át egyszer a káposztát, hogy ne legyen olyan savanyú (Bár így egy kicsit veszít C-vitamin-tartalmából). A megmosott almát kis csíkokra vágjuk, majd apróra vágjuk a vöröshagymát is. Keverjük össze a káposztát, az almát és a hagymát. Pici nyírfacukorral, köménymaggal ízesítjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.

Különösen sportolás után ajánlott a fogyasztása.
Készíts C-vitamin salátát.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek