Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

C-vitamin- saláta

HillVital
2016. 09. 06. 16:44:00

Hozzávalók:

- 50 dkg savanyú káposzta

- 2 db alma

- 1 fej vöröshagyma

- nyírfacukor (xilit)

- köménymag

Elkészítése:
 

Mossuk át egyszer a káposztát, hogy ne legyen olyan savanyú (Bár így egy kicsit veszít C-vitamin-tartalmából). A megmosott almát kis csíkokra vágjuk, majd apróra vágjuk a vöröshagymát is. Keverjük össze a káposztát, az almát és a hagymát. Pici nyírfacukorral, köménymaggal ízesítjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.

Különösen sportolás után ajánlott a fogyasztása.
Készíts C-vitamin salátát.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés