Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Készíts csicseriborsó-levest!

HillVital
2017. 04. 13. 15:42:00

Ez a rostban gazdag leves mindenki számára jó lehet, főleg az aranyeres panaszokkal küzdőknek.

Ezekre lesz szükséged:

- 10 dkg árpagyöngy
- 25 dkg csicseriborsó
- 1 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db paradicsom
- 1 maréknyi petrezselyem
- 3 babérlevél
- 5 dkg kolbász
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 zöldségleveskocka (bio)
- só és bors

Az elkészítés:
Előző este be kell áztatnod a csicseriborsót, és mielőtt elkezded főzni, öntsd le róla a vizet. Vágd apróra a vöröshagymát, párold meg olajon, ezután add hozzá a paradicsomot, az összenyomott fokhagymát, és állandó keverés mellett párold 1 percig. Ha ezzel kész vagy, add hozzá a csicseriborsót, az árpagyöngyöt, a kolbászt felszeletelve, és öntsd fel bő vízzel. Add hozzá a fűszereket, és addig főzd, amíg a csicseriborsó megpuhul. Ezután kész is a levesed.
Jó étvágyat!

Csicseriborsó leves recept.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek
Google