Termékek Menü
0

Tényleg jó a csípős étel torokfájásra?

HillVital
2016-12-02 16:23:00
Tényleg jó a csípős étel torokfájásra? Most megtudhatjátok, mi az igazság.
Tovább olvasom...

Olykor állhat a kaparó, fájó torok hátterében nátha, influenza vagy akár baktériumok.
 

Hogy hatékony legyen a terápia, fel kell állítani egy pontos kórképet. A torokfájás gyulladással jár, amitől fáj, nehéz nyelni, stb.

Ezt a gyulladást fokozza a dohányzás, az alkoholfogyasztás, de akár a csípős ételek is (paprika, gyömbér, fokhagyma), ezért látszólag úgy érezhetjük, hogy nem tesz jót a torkunknak, mert nehezebb nyelni, jobban fájhat. Ugyanakkor mindegyik ilyen házi praktika baktériumölő hatással is rendelkezik, és ezért szoktak ilyenkor csípős ételt fogyasztani, mivel átmenetileg gondot okozhat ugyan, de a torokfájás problémáját nem azonnal, inkább közvetetten kezeli. Tisztítják a légutakat, fokozzák a váladéktermelést, ami hosszútávon hozzásegít a gyógyuláshoz. Ha közvetlen a torokfájással járó kellemetlenségeket szeretnénk enyhíteni, akkor ajánlottabb gyógynövényes teát fogyasztani, mézzel, propolisszal „ízesítve”. Ez igazi gyulladáscsökkentő elixír lesz.

Csípős ételek torokfájásra.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google