Termékek Menü
0

Csökkentsd a vastagbélrák kialakulásának a kockázatát akár a felére!

HillVital
2014-01-30 09:33:27

 

Csökkentsd a vastagbélrák kialakulásának a

kockázatát akár a felére!

A vastagbélrák az egyik leggyakoribb a daganatos halálok között Magyarországon. Előfordulása egyre gyakoribbá válik nem csak hazánkban, de egész világszerte is. Azonban néhány egyszerű változtatással a vastagbélrák kialakulásának a kockázatát akár a felére is csökkenthetjük.

Azt mindenki tudja, hogy a zöldségek milyen egészségesek. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy a rendszeres zöldségfogyasztás a vastagbélrák kialakulásának a kockázatát akár a felére is csökkentheti.  Együnk rendszeresen sovány csirkehúst is. A rendszeres fogyasztása csökkentheti rosszindulatú daganatok kialakulásának a kockázatát a vastagbélben.Emellett nagyon fontos a magnézium és a rostok bevitele is. Nagyobb mennyiségben meglehet találni magnéziumot a fügében, napraforgóban, szezámmagban, és a nyers mandulában. Nagyon sok rostot pedig a teljes kiőrlésű gabonákban találhatsz meg.

Kerülni kell a telített zsírokban és nitrátokban gazdag ételeket. Ilyen például a hot dog, kolbász. A telítet, zsírok ugyanis gyulladást okoznak,  míg a bennük található nitrátok pedig karcinogén anyagnak számítanak.

Tehát nagyon fontos az egészség megőrzése érdekében, hogy minden nap egészségesen táplálkozzunk, így nagyon sok problémát meg tudunk előzni, köztük a vastagbélrákot is.

 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google