Termékek Menü
0

Az édesburgonya fogyasztása

HillVital
2017-05-25 10:58:00
Az édesburgonya fogyasztása Ezért érdemes édesburgonyát fogyasztanod.
Tovább olvasom...

Egyre nagyobb népszerűsége van hazánkban az édesburgonyának. Elkészíthető sütve, főzve, grillezve, párolva vagy akár pürének. Érdemes gyakran fogyasztani, mert megannyi vitamint és tápanyagot tartalmaz.

D-vitamin: Bőven található benne D-vitamin, ami nagyon fontos a szervezetünk számára. A megfelelő D-vitaminszint szükséges az egészséges pajzsmirigyszint működéséhez.

C-vitamin: Mivel magas a C-vitamin-tartalma, ezért hozzájárul ahhoz, hogy erősebb legyen az immunrendszerünk. Jót tesz még a bőrnek, a vérkeringésnek és az emésztésnek is.

Magnézium: Magnéziumot is tartalmaz bőven. A magnézium szerepet játszik abban, hogy egészségesek legyenek az ereid, a csontjaid, az izmaid, de a vesék egészséges működéséhez is elengedhetetlen.

 

Kálium: Ez is megtalálható benne. A káliumnak szerepe van az idegrendszer megfelelő működésében és a szívritmus szabályozásában. Az izmokat rugalmasan tartja, és a görcsök kialakulását is segít megakadályozni.

Vas: Magas vastartalma miatt segít abban, hogy megfelelő szintű energiád legyen, de segíti a vörösvérsejtek termelődését és a fehérjék feldolgozását is.

Karotinoidok: A karotinoidok jót tesznek a látásnak, az immunrendszernek, és hozzájárul a sejtek öregedésének lassításához.

Az édesburgonya nagyszerű lehet fogyókúrához, mivel édes ízének ellenére nem emeli meg túlságosan a vércukorszintet. 
Édesburgonya hatásai.

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google