Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Az édesburgonya, ami nem is édes

HillVital
2017. 07. 27. 15:45:00

Ez a gumós zöldség egyre népszerűbb. Íze leginkább a sütőtökére hasonlít.

Az édesburgonya húsos, gumószerűen megvastagodott gyökere kissé különös alakú. Fogyasztása nagyon egészséges, hisz szénhidrátban igen gazdag, valamint sárga húsú béta-karotinban. Tartalmaz C-, B1-, B2-, B6- és E-vitamint is. Sok benne a rost, ezért javítja az emésztést, és hosszabb időre eltelít.

Vásárlásnál figyeljünk, hogy mindig friss legyen. Az a jó, ha a bőre feszes és sima. Mivel nagy a nedvességtartalma, ezért csak néhány napig tárolható. Hűtőszekrényben nem szabad tárolni, inkább száraz helyen. A felhasználása a burgonyához hasonló, lehet hámozni, lekaparni, héjában főzni. Kiváló főzeléket, köretet készíthetünk belőle. Lehet pürésíteni, sütni, grillezni, párolni, de lepényt is süthetünk belőle. 
Az édesburgonya hatásai

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB