Termékek Menü
0

Az egészséges kókuszzsír!

HillVital
2017-09-29 10:17:00

A szervezet számára a jó minőségű állati zsírokon kívül még a hidegen sajtolt, növényi olajok biztosítanak védelmet, mivel a szervezetnek szüksége van zsírokra.

A kókuszolaj főleg közepes hosszúságú, szilárd állapotú, telített zsírsavakat hordoz magában. A kókuszolaj emésztése könnyebb, mint más zsíroké, mivel szerkezete igen stabil.

A kókuszolajjal való sütés előnye, hogy nem keletkezik erős olajszag, ezért aki  szeret sütni, és nem szereti az olajszagot, annak kiváló lehet. Szinte bármilyen sütési-főzési tevékenység elvégezhető vele, amiket eddig zsírral vagy olajjal oldottunk meg. A kókuszolaj nem terheli a májat, és nem is rakódik le zsír formájában a szövetekben. Támogatja az érrendszert, és nem emeli a koleszterinszintet, éppen ezért megelőzi a szívbetegségeket és az érelmeszesedést. Szelénhiány esetén is ajánlott a fogyasztása.

Mivel a szűz kókuszolajat hidegen sajtolják a kókuszdió bélből, ezért rengeteg hasznos és fontos anyagot tartalmaz ami a kókuszdióban megtalálható.

Igen jelentős ásványi anyag- tartalma is van, mint pl.: kálium, kalcium, foszfor, cink, vas, magnézium. 

Használd fel a kókuszolajat és a kókuszzsírt. Használd fel te is, hiszen igazán egészséges.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google