Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Az egészséges kókuszzsír!

Sági Zsolt - HillVital
2019. 05. 29. 14:07:00

A szervezet számára a jó minőségű állati zsírokon kívül még a hidegen sajtolt, növényi olajok biztosítanak védelmet, mivel a szervezetnek szüksége van zsírokra.

A kókuszolaj vagy másik nevén a kókuszzsír a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyert zsiradék.

A kókuszolaj főleg közepes hosszúságú, szilárd állapotú, telített zsírsavakat hordoz magában. A kókuszolaj emésztése könnyebb, mint más zsíroké, mivel szerkezete igen stabil.

A kókuszolajjal való sütés előnye, hogy nem keletkezik erős olajszag, ezért aki  szeret sütni, és nem szereti az olajszagot, annak kiváló lehet. Mivel a kókuszolaj rendkívül hő stabil, így kiválóan alkalmas arra, hogy felhasználjuk szinte bármilyen sütési-főzési tevékenység elvégezhető vele, amiket eddig zsírral vagy olajjal oldottunk meg.mivel magas hőmérsékleten sem bomlik szét a szerkezete.  A kókuszolaj nem terheli a májat, és nem is rakódik le zsír formájában a szövetekben. Támogatja az érrendszert, és nem emeli a koleszterinszintet, éppen ezért megelőzi a szívbetegségeket és az érelmeszesedést. Szelénhiány esetén is ajánlott a fogyasztása.

Mivel nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, ezért igen kiváló energiaforrás. 

Jelenleg a kókuszzsír két alapvető fajtáját különböztetjük meg: a szűz és a szűrt típusú kókuszzsírt. Közös tulajdonságuk, hogy úgynevezett hideg-sajtolásos eljárással készítik, mely által ráadásul a kókuszdió összes pozitív tulajdonsága megőrződik. A szűz kókuszolaj jellemzője, hogy mind illatában, mind ízében érződik a friss, kókuszos jelleg

A szűrt kókuszzsír egy íztelenítési-szagtalanítási eljáráson esik át, hogy egy teljesen semleges ízű és illatú termékké válhasson.

Mivel a szűz kókuszolajat hidegen sajtolják a kókuszdió bélből, ezért rengeteg hasznos és fontos anyagot tartalmaz ami a kókuszdióban megtalálható.

Igen jelentős ásványi anyag- tartalma is van, mint pl.: kálium, kalcium, foszfor, cink, vas, magnézium.

A kókuszolajat gyakran használják sütésre, főzésre. Különleges íze miatt nagyon sok ázsiai curry étel alapja.

Használd fel a kókuszolajat és a kókuszzsírt. Használd fel te is, hiszen igazán egészséges.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés