Termékek Menü
0

Egészségvédő ételek

HillVital
2016-08-08 15:31:00
Egészségvédő ételek

Vannak ételek, amelyeket sokan egészségtelennek tartanak, holott mértékletes fogyasztás mellett nagyon is egészségesek. Nézzük, mire gondoltunk!
Tovább…

A következő ételek –bár sokan az ellenkezőjét állítják-, megfelelő mértékben fogyasztva támogatják egészségünket.

 

Kávé: Élénkítő, javítja a koncentrációs képességet. A legújabb kutatások szerint csökkenti az allergia tüneteit. Vízhajtó hatása miatt kávéfogyasztás után igyunk meg egy pohár vizet. Napi 1-2 kávé elfogadható. (Természetesen nem a cukros, tejporos, aszpartámos kávéról beszélünk).

Csokoládé: Mérsékletes fogyasztása nem növeszt pattanásokat, nem okoz migrént, nem emeli a koleszterinszintet. Sőt, a csoki antioxidáns, védi a sejteket. Az is köztudott a csokoládéval kapcsolatban, hogy serkenti a boldogsághormon termelődését, így jó hangulatot okoz. Elsősorban magas kakaótartalmú, jó minőségű csokit válasszunk! (A cukortemető tejcsokoládék nem a jó minőségűek közé tartoznak, hiába a nagy márkák) Hetente néhány kocka csokoládé jótékony hatású.

Dió: Az olajos magvak (dió, napraforgó, mogyoró, tökmag) a telítetlen zsírsav– és ásványi anyag-tartalmuk miatt nélkülözhetetlenek az anyagcsere-folyamatokhoz. Az is bizonyított már, hogy a dió és társai gátolják egyes ráksejtek növekedését. Az olajos magvak védik a szívet és az érrendszert, illetve gyulladáscsökkentő tulajdonságuk is régóta ismert. Újabb vizsgálati eredmények szerint rendszeres fogyasztásuk csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának az esélyét is.

Naponta egy- egy kis marék dió ajánlott.
Néhány egészségvédő étel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK A NAPI 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek 


Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség
blog comments powered by Disqus
Google