Termékek Menü
0

Egy különleges sajátos ízű saláta, a rukkola

HillVital
2017-08-07 12:52:00

Más néven borsmustár. 

Íze kissé kesernyés és csípős. Egyesek a tormához, mások a dióhoz hasonlítják.

Nagyon jó hatással van az emésztésre, ezért ha egy-egy nehezebb ételt eszünk, akkor érdemes fogyasztani mellé rukkolát. Megfigyelhető, hogy az olasz ételek mellé felszolgálnak belőle.

Szabályozza a koleszterin- és a vércukorszintet, segíti a tüdő működését.

Rendkívül magas az ásványi anyag- és a vitamintartalma.

Megtalálható benne az A-, B2-, B5-, C- és K-vitamin, valamint kalcium, kálium, vas, magnézium szilícium és foszfor.

A rukkola jótékony hatásai

Ha szeretnél te is friss és vegyszermentes zöldeket fogyasztani akkor kattints IDE!

Iratkozz fel nyereményjátékunkra


Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷ZöldVital
blog comments powered by Disqus
Google