Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Ilyen rántott csirkecombot még nem ettél!

HillVital
2017. 03. 06. 16:20:00
Ilyen rántott csirkecombot még nem ettél! Most megtudhatod a receptjét.
Tovább olvasom...

Ha szeretnéd a vendégeidet elvarázsolni, vagy csak egy finomat szeretnél enni, akkor készítsd így a rántott csirkecombot.
Ezekre van szükség az elkészítéséhez:


- 2 db tojás
- 6 db csirkecomb
- 150 gramm teljes kiőrlésű liszt
- 2 evőkanál tej
- 2 teáskanál fűszerpaprika
- 2 teáskanál fokhagymapor
- 1 teáskanál őrölt feketebors
- 2 evőkanál zabpehely
- 2 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 teáskanál

Ezekre van szükségünk a páchoz:


- 3 evőkanál citromlé
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál őrölt feketebors
- 1 teáskanál őrölt chili (ha szeretjük a csípőset)

Kókuszolaj a sütéshez.

Nézzük az elkészítését: Érdemes először elkészíteni a pácot. Keverjük össze egy tálban a sót, a borsot, a chilit és a citromlevet. Ebbe forgassuk bele a csirkecombokat, és hagyjuk benne 1-2 óráig. A következő lépésben keverjük össze a száraz hozzávalókat (liszt, bors, só, paprika, fokhagymapor, zsemlemorzsa és zabpehely). Egy újabb tálban keverjük össze a tejet a tojással. Ezután jöhetnek elő a csirkecombok, amiket először forgassunk a lisztes keverékbe, aztán a tojásosba, végül újra a lisztesbe. Kókuszolajban süssük aranybarnára úgy 25 perc alatt, és készen is vagyunk. Fogyaszthatjuk párolt rizzsel vagy zöldségekkel.
Rántott csirke comb recept

 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés

GÖRGESS TOVÁBB