Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Ettél már csicsókát?

HillVital
2016. 04. 12. 13:11:00

Hazánkban a fehér gumójú a legelterjedtebb. Ha nyersen fogyasztod, friss enzimjei nagyban segítik az emésztést. A benne található keményítő a lép, a máj és a hasnyálmirigy munkáját segíti. Megfelelő szinten tudja tartani a vér cukorszintjét. Nézzük, miben gazdag: kálium, kalcium, magnézium, foszfor, cink, béta-karotin, C-, B1-, B2-vitamin, niacin. Segíti az emésztés folyamatát, nagy rosttartalma miatt a fogyókúrázók étrendjébe is ajánlott beiktatni. Májvédő hatása miatt jó a májbetegeknek. Fogyasztásával elkerülhető a vérnyomás-emelkedés. Jótékony hatása van a bélrendszerre, védi és táplálja a probiotikumokat. Immunerősítő hatással is rendelkezik. Inulin-tartalma miatt már a rákterápiában is alkalmazzák. Fogyasztása mindenkinek ajánlott, akinek fontos az egészsége!

Ha tehetjük, vegyük fel étrendünkbe a csicsókát! 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség

Keresés