Termékek Menü
0

TOP 8 ÉLELMISZER ÉS GYÓGYNÖVÉNY A RÁK GYÓGYÍTÁSÁRA

HillVital
2014-05-19 10:01:00
TOP 8 ÉLELMISZER ÉS GYÓGYNÖVÉNY A RÁK GYÓGYÍTÁSÁRA Ismerd meg azt a 8 élelmiszert, amely csökkenti a rák kockázatát.
KATTINTS IDE A CIKK FOLYTATÁSÁHOZ--->

TENGERI NÖVÉNYEK: Kelp, kombu és nori a három leggyakoribb tengeri zöldség jelentős pozitív hatással van a rákra. Ezek mindegyike a leggazdagabb és biológiailag leghozzáférhetőbb jód forrása. Gazdag kalcium-és kálium-, valamint ásványi anyag források, amelyek segítik a szervezet lúgos környezetének kialakítását, nagyon megnehezítve a meglévő ráksejtek túlélését.

ALGA: Klorella és spirulina bizonyítottan a két legerősebb rákellenes alga! Hihetetlen méregtelenítő hatással rendelkezik, valamint immunerősítő.

KERESZTES VIRÁGÚ ZÖLDSÉGEK: A keresztes virágú zöldségek, mint a brokkoli, karfiol és a káposzta csökkentik a rák kialakulásának kockázatát és a rákos sejtek növekedését a mell, méhnyálkahártya-, tüdő-, vastagbél-, máj, és a méhnyak tumorai esetén

GYÓGYGOMBÁK: A gyógygombák, mint például a reishi és a chaga szerkezetében számos bioaktív molekulát azonosítottak, beleértve a tumor-ellenes ágenseket.  Tanulmányok azt mutatják, hogy a reishi gomba hosszú távú fogyasztása meggátolja a tumor kialakulását azáltal, hogy megnöveli az egyén vérplazmájának antioxidáns szintjét, ezáltal javítja azok immunitását, akik betegsége előrehaladott.

ALOE VERA: A kutatások azt mutatják, hogy az aloe vera erős immunmoduláló és tumor ellenes tulajdonságokkal rendelkező poliszacharidokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az aloe vera fokozza az immunrendszer működését és elpusztítja a rákos daganatokat..

KENDER: A kender növény a zsírsavakat a leginkább kiegyensúlyozottabb formában tartalmazza a földön. Az ideális arány 3:1 omega 6 és omega-3. A kendermag olaj az esszenciális zsírsavak 80%-át is tartalmazza, ami a legmagasabb koncentráció bármely más növényhez viszonyítva. Mivel a rák nem tud fennmaradni magas oxigéntartalmú környezetben, a kender magas esszenciális zsírtartalma nagy lehetőséget jelent a rákból való felgyógyulásban.

FOKHAGYMA: a rák kockázata a rendszeres fokhagyma fogyasztóknál 60%-kal lett kevesebb. A legfontosabb momentum a fokhagymafogyasztásban az, hogy feltétlenül törjük össze, és hagyjuk állni a fokhagymagerezdeket 15 percig. A rákellenes vegyületek így szabadulnak fel belőlük.

KURKUMA: A kurkuma célba veszi a rák kialakulásának mind a 10 kiváltó tényezőjét, beleértve a DNS-károsodást, a krónikus gyulladást és a jelátviteli utak zavarát. Több száz vizsgálat mutatta meg azt is, hogy a kurkumin egy erős rákellenes élelmiszer, amely számos egyedi úton blokkolja a rák kifejlődését.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google