Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

TOP 8 ÉLELMISZER ÉS GYÓGYNÖVÉNY A RÁK GYÓGYÍTÁSÁRA

HillVital
2014. 05. 19. 10:01:00

TENGERI NÖVÉNYEK: Kelp, kombu és nori a három leggyakoribb tengeri zöldség jelentős pozitív hatással van a rákra. Ezek mindegyike a leggazdagabb és biológiailag leghozzáférhetőbb jód forrása. Gazdag kalcium-és kálium-, valamint ásványi anyag források, amelyek segítik a szervezet lúgos környezetének kialakítását, nagyon megnehezítve a meglévő ráksejtek túlélését.

ALGA: Klorella és spirulina bizonyítottan a két legerősebb rákellenes alga! Hihetetlen méregtelenítő hatással rendelkezik, valamint immunerősítő.

KERESZTES VIRÁGÚ ZÖLDSÉGEK: A keresztes virágú zöldségek, mint a brokkoli, karfiol és a káposzta csökkentik a rák kialakulásának kockázatát és a rákos sejtek növekedését a mell, méhnyálkahártya-, tüdő-, vastagbél-, máj, és a méhnyak tumorai esetén

GYÓGYGOMBÁK: A gyógygombák, mint például a reishi és a chaga szerkezetében számos bioaktív molekulát azonosítottak, beleértve a tumor-ellenes ágenseket.  Tanulmányok azt mutatják, hogy a reishi gomba hosszú távú fogyasztása meggátolja a tumor kialakulását azáltal, hogy megnöveli az egyén vérplazmájának antioxidáns szintjét, ezáltal javítja azok immunitását, akik betegsége előrehaladott.

ALOE VERA: A kutatások azt mutatják, hogy az aloe vera erős immunmoduláló és tumor ellenes tulajdonságokkal rendelkező poliszacharidokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy az aloe vera fokozza az immunrendszer működését és elpusztítja a rákos daganatokat..

KENDER: A kender növény a zsírsavakat a leginkább kiegyensúlyozottabb formában tartalmazza a földön. Az ideális arány 3:1 omega 6 és omega-3. A kendermag olaj az esszenciális zsírsavak 80%-át is tartalmazza, ami a legmagasabb koncentráció bármely más növényhez viszonyítva. Mivel a rák nem tud fennmaradni magas oxigéntartalmú környezetben, a kender magas esszenciális zsírtartalma nagy lehetőséget jelent a rákból való felgyógyulásban.

FOKHAGYMA: a rák kockázata a rendszeres fokhagyma fogyasztóknál 60%-kal lett kevesebb. A legfontosabb momentum a fokhagymafogyasztásban az, hogy feltétlenül törjük össze, és hagyjuk állni a fokhagymagerezdeket 15 percig. A rákellenes vegyületek így szabadulnak fel belőlük.

KURKUMA: A kurkuma célba veszi a rák kialakulásának mind a 10 kiváltó tényezőjét, beleértve a DNS-károsodást, a krónikus gyulladást és a jelátviteli utak zavarát. Több száz vizsgálat mutatta meg azt is, hogy a kurkumin egy erős rákellenes élelmiszer, amely számos egyedi úton blokkolja a rák kifejlődését.
 

 
 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés