Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Elengedhetetlen táplálék az egészség megőrzéséért!

Sági Zsolt - HillVital
2019. 05. 27. 18:22:00

Az emberek általában elkerülik a zsírokat. Azonban most mutatunk nektek zsírokat, amelyek elengedhetetlen táplálékok az egészség megőrzése érdekében.

Extra szűz kókuszolaj
A kókuszolaj laurinsavat tartalmaz, amely hatékony vírusölő és baktériumpusztító. Emellett segít a pajzsmirigynek, és nem emeli a koleszterinszintet, ha esszenciális zsírsavakban gazdag étrendbe illesztve fogyasztjuk.

Halolaj
A halolaj gazdag omega-3 zsírsavakban. A halolaj csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések előfordulását, hatékony gyulladáscsökkentő és természetes antidepresszáns is, amely megvéd az Alzheimer- kórral szemben is. Emellet csökkenti a a magas vérnyomást valamint meggátolja a vesebetegségek kialakulását.

Dió
A dió gazdag telített zsírokban. Egy negyed csészényi dió a napi omega-3 zsírsav ajánlott bevitelének akár 95%-át is fedezheti . A dió rendszeres fogyasztása segíti az agy egészséges működését, emellett gyulladáscsökkentő, anti-tumor hatású, valamin
t a szívre és érrendszerre is jótékonyan hat. Ráadásul csökkenti a koleszterinszintet is.

 

Sajtok, tojás és tejtermékek
A tejtermékek és a sajtok nagyon fontosak a szervezet számára a kalcium tartalmuk miatt. Ha nem vagy egyikre sem érzékeny, akkor mindenképpen be kell iktatnod az étrendedbe. Ajánlott az alacsonyabb zsírtartalmú tejtermékeket előnyben részesítened. A sajtok magas nátrium és zsírtartalommal rendelkeznek, ezért mindenképpen csak korlátozott mennyiségben fogyaszd.

Zöldségek és gyümölcsök:

A zöldségek és a gyümölcsök rendkívül magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalommal rendelkeznek és rendszeres fogyasztásuk mindenképpen pozitív hatással van az egészségi állapotodra. Ha teheted mindenképpen vegyszermentesek vásárolj.

Hüvelyesek
A hüvelyeseknek kiemelkednek a kalcium a vas és a cink tartalmukkal. Érdemes viszont csak korlátozott mértékben fogyasztanod mivel okozhat puffadást, gyulladást, bélirritációt és akár autoimmun reakciókat is. Ajánlott hüvelyes: sárgaborsó, zöldborsó, csicseriborsó.

Húsok
Nagyon egészséges húsfajta a pulyka, a csirke és a marha. Akár főzve vagy párolva is egészséges. Mindenképpen kerüld el messziről a húsipari készítményeket (virsli, szalámik, felvágottak, készételek, konzerv) mivel ezek rendkívül sok sót és adalékanyagot tartalmaznak. 

Gabonatermékek
A legtöbb magas szénhidráttartalma miatt növelik a vércukorszintet, puffasztanak, telítenek, hízlalnak és még sok sót és adalékanyagot is tartalmaznak. Vannak viszont ebből is egészséges változat mint pl.: teljes kiőrlésű extrudált kenyér, teljes kiőrlésű barna kenyér, zabkorpa, barna rizs.

Fogyassz egészséges zsírokat, mint például a kókuszolaj, halolaj, és a dió. Ezekben ugyanis rengeteg, a szervezet számára fontos anyag található!
 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 

Keresés