Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Győzzük le az epeköveket természetesen

HillVital
2014. 05. 21. 09:45:00

Gyulladáscsökkentő étrend és életmód szükséges ahhoz, hogy meggátolhassuk az epekő kialakulását. Ez a diéta gyümölcsökből és zöldségekből, valamint fűvel táplált állatokból származó termékekből és egészséges zsír forrásokból áll, mint az avokádó, kókusz és oliva olaj. 

Szénával táplált tehenek és kecskék tejéből készült sajt a diéta fontos része mert gazdag omega-3 zsírsavban, D3 és K2 vitaminban. A K2 és D3 vitaminok segítenek szabályozni a kalcium-anyagcserét és együttesen gátolják az epekő kialakulását. Az olyan ételek, melyek gazdagok szerves savakban és természetes enzimekben különösen fontosak az egész emésztőrendszernek, beleértve a májat és az epehólyagot. 

Ezen ételek közé tartozik az almaecet, a frissen facsart citrom, lime, kombucha, kimchi, vörös és savanyú káposzta. Probiotikumokkal dúsított, nyers fermentált tejtermékek mint a savó, kefir rendkívül kedvező hatásúak.

Bárki, aki epekő gyanús, éljen folyékony étrenden sok vízzel és citromlével, erjesztett savót, zöldséglevet fogyasztva. Korlátozza a szilárd étel fogyasztást, és fogyasszon igen mérsékelt adagokban gyulladáscsökkentő élelmiszereket.



 

 
 

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog

Keresés