Termékek Menü
0

Győzzük le az epeköveket természetesen

HillVital
2014-05-21 09:45:00

Gyulladáscsökkentő étrend és életmód szükséges ahhoz, hogy meggátolhassuk az epekő kialakulását. Ez a diéta gyümölcsökből és zöldségekből, valamint fűvel táplált állatokból származó termékekből és egészséges zsír forrásokból áll, mint az avokádó, kókusz és oliva olaj. 

Szénával táplált tehenek és kecskék tejéből készült sajt a diéta fontos része mert gazdag omega-3 zsírsavban, D3 és K2 vitaminban. A K2 és D3 vitaminok segítenek szabályozni a kalcium-anyagcserét és együttesen gátolják az epekő kialakulását. Az olyan ételek, melyek gazdagok szerves savakban és természetes enzimekben különösen fontosak az egész emésztőrendszernek, beleértve a májat és az epehólyagot. 

Ezen ételek közé tartozik az almaecet, a frissen facsart citrom, lime, kombucha, kimchi, vörös és savanyú káposzta. Probiotikumokkal dúsított, nyers fermentált tejtermékek mint a savó, kefir rendkívül kedvező hatásúak.

Bárki, aki epekő gyanús, éljen folyékony étrenden sok vízzel és citromlével, erjesztett savót, zöldséglevet fogyasztva. Korlátozza a szilárd étel fogyasztást, és fogyasszon igen mérsékelt adagokban gyulladáscsökkentő élelmiszereket.



 

 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Google