Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Eperlekvár készítése chiamaggal.

HillVital
2016. 05. 30. 15:34:00

Az elkészítése nagyon egyszerű, és nem kell hozzá sok minden.

Nézzük is a hozzávalókat (ez a mennyiség 4 üvegre való lekvárra elég):

- 2 kg eper kicsumázva
- 5 evőkanál chiamag
- édesítő ízlés szerint

Elkészítése: Tegyük fel főni a megmosott és lecsumázott epreket. Semmilyen egyéb folyadék nem kell a lábasba, ugyanis az eper ereszt magának annyi levet, ami elég. Amikor felforrt, vegyük takaréklángra. Át kell keverni többször, hogy egyenletesen átforrósodjon az összes eper. Néhány perc forrás után törjük át krumplinyomóval az egészet, és ezután tegyük hozzá a chiamagot. Ezután néhány perc alatt besűrűsödik. Vegyük le a főzőedényt a tűzről, és ezután már tehetjük is bele az előre sterilizált üvegekbe. 

Készíts eperlekvárt chia maggal.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés