Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS

Liszt és cukor nélküli epertorta.

HillVital
2016. 06. 17. 15:47:00

Ha valami desszertre vágynál, készítsd el ezt a desszertet.

Nézzük is a hozzávalókat a réteghez:
- 75 g cukrozatlan kókuszreszelék
- 50 g dió vagy amit kedvelünk
- 10 g aszalt áfonya
- 50 g olvasztott vaj
- 5-10 csepp folyékony stevia
- fél teáskanál fahéj

Hozzávalók a krémhez:
- 200 g teljes zsírtartalmú krémsajt
- 120 ml teljes zsírtartalmú tejszín (kemény habbá kell verni)
- 120 ml tejföl, tejszín vagy akár natúr joghurt is jó
- fél teáskanál vanília-kivonat
- 20 g eper
- 10-15 csepp folyékony stevia
- 4 zselatinlap

Elkészítés: A réteg hozzávalóit dolgozzuk össze robotgéppel. Ha a réteget nem érezzük eléggé roppanósnak, akkor adjunk hozzá még egy kis kókuszreszeléket. Nyomkodjuk egy pohárnak, vagy ha van, akkor desszertformának az aljára a réteg keverékét. A zselatin kivételével keverjük össze a krém alapanyagait, és dolgozzuk krémesre és csomómentesre. Locsoljuk meg a zselatinlapokat egy kis vízzel, majd öntsünk hozzá egy negyed csésze forralt vizet, és keverjük össze. A lecsöpögtetett zselatint keverjük össze a sajtos krémmel. Osszuk ketté a krémet. Egyik felét halmozzuk fel a kókuszos rétegre. A krém másik felét keverjük össze az eperrel. Az epres krémet öntsük a sajtos krémre, majd tegyük a hűtőbe 2-3 órára, amíg megdermed! Ha szárított gyümölcsöket használtunk, akkor villával tudjuk fogyasztani a süteményt, de ha friss gyümölcsöket használtunk fel, akkor lehet, hogy kicsit krémesebb lesz, ezért ilyenkor jobb pohárból fogyasztani.

Készíts te is epertortát cukor és liszt nélkül.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

"Dr. Rojkó László, Budai Péter"

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Receptek

Keresés