Menü
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, RENDELÉS:
06 42 783 718 ; 06 30 838 4363
INGYENES SZÁLLÍTÁS
30 NAP GARANCIA
100% PÉNZVISSZAFIZETÉS
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > >

Néhány érv a befőzés mellett

HillVital
2016. 07. 13. 13:04:00

A befőzéskor újrahasznosíthatjuk az évek óta a polcon lévő üvegeket. Minden évben újra felhasználhatjuk, így nem kerül pénzbe.

Ha magunknak készítjük a lekvárt vagy a befőttet, akkor biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz benne semmi felesleges adalékanyag.

Akkor a legélvezetesebbek a zöldségek és a gyümölcsök, amikor a szezonjuk van. A befőzéssel megőrizhetjük a zamatot, és télen is fogyaszthatjuk. A lekvárfőzéshez jók a hibás gyümölcsök is, és ezeket sokszor olcsóbban is megkaphatjuk. Befőzésre sokkal kevesebb pénzt kell költeni, mintha készen vennénk meg a boltban, ami ráadásul tele van adalékanyagokkal.

Érdemes befőzni.

"Végignéztem, ahogyan a 26 éves testvéremet bekebelezte egy súlyos betegség, mindössze három hónap alatt… Nagyon hiányzik…, viszont a hiányérzetnél nyomasztóbb a tudat, hogy nem tettem semmit, pedig mint kiderült, nagyon is sokat tehettem volna, csak azt gondoltam, hogy ez nem az én dolgom. Késő bánat, de neked még lehet, hogy nem késő. Töltsd le és olvasd el ezt a könyvet, és többet soha nem fognak rászedni”

 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok

Keresés