Menü

Az étcsokoládé jótékony hatásai

HillVital
2017. 03. 06. 16:11:00

A nagyon jó minőségű és magas kakaótartalmú étcsokoládé nemcsak nagyon finom desszert, de az egészségre is jó hatással van.

Az étcsokoládé természetes prebiotikumként szolgál, tehát a fogyasztása hozzájárul a baktériumflóra egyensúlyának megtartásához.

Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, valamint jót tesz a szívnek és az érrendszernek. A jótékony hatású baktériumok segítenek a káros baktériumok kiszorításában, és megelőzik a hasfájás, a puffadás és különböző betegségek kialakulását. Ha étcsokoládét fogyasztunk, ajánlott hozzá még valamilyen antioxidánsokban gazdag gyümölcsöket fogyasztani (áfonya, gránátalma), hogy a lehető legjobb hatást érjük el.
AZ étcsokoládé jótékony hatásai. Az étcsokoládé természetes prebiotikumként szolgál, tehát a fogyasztása hozzájárul a baktériumflóra egyensúlyának megtartásához.

Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
blog comments powered by Disqus
Google