Termékek Menü
0

Ételek és italok, amelyek migrént okozhatnak

HillVital
2017-01-24 16:40:00
Ételek és italok, amelyek migrént okozhatnak A migrént kiváltó okok mögött élelmiszer és ital is állhat. Tudd meg, melyek ezek.
Tovább olvasom...
Koffein: Aki hajlamos a migrénre, annak mindenképpen kevés kávét és kólát ajánlott fogyasztania. Kis mennyiségben még akár használhat is a fájdalomcsillapító hatása miatt.

Alkohol: Különösen a vörösbor válthatja ki a migrént. Mivel az alkohol lebomlása vízelvonást okoz, ezért kiszáradhatunk, ami fejfájáshoz vezet. Továbbá a szervezetbe jutó alkoholt B1 vitaminnal közömbösíti a szervezet, aminek a hiánya ugyancsak fejfájást okoz.

Sajtok: A camembert és a gorgonzola sajtok is negatív hatással lehetnek a migrénre.

Feldolgozott húsok: A különböző feldolgozott húsok, például a szalámi vagy a kolbász is okozhat migrént, főleg azok, amelyek tartósítószert tartalmaznak.

Csokoládé: Ez nem megalapozott, de vizsgálatok mutatják, hogy a csokoládé iránti vágy előre jelzi a migrént.
Migrént okozó ételek

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek



 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
blog comments powered by Disqus
Google