Az ételek színkódja 1.
HillVital
2016. 06. 15. 15:25:00
Zöld és a klorofill: a legjobb méregtelenítő.
A zöld színű zöldségek és gyümölcsök jó méregtelenítők. Magas víz – és rosttartalmúak. Ezen kívül klorofillt is tartalmaznak, amely fotoszintézis útján keletkezik.
Tehát a zöld színű növények a bennük található klorofill révén tisztítják a vért, hozzájárulnak a máj hatékony működéséhez, és javítják a vérképet. A szervezetünkben felgyülemlett káros anyagokat kitakarítja, ellensúlyozza a stressz, a dohányzás és az alkohol hatásait. A rák számos fajtája elleni küzdelemben is segít, az érelmeszesedés ellen is hatékony. A klorofill szerkezete hasonlít az emberi vér szerkezetéhez. A különbség annyi, hogy míg a vér vasat tartalmaz, a klorofill pedig magnéziumot.
Legfontosabb forrásai: spenót, brokkoli, kivi, zöldbab, fejes saláta, uborka, zöldborsó, zöld búzafű, alga.
Legközelebb a piros következik.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!