Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Az ételek színkódja 4.

Az ételek színkódja 4.

HillVital
2016. 07. 06. 13:42:00

Citromsárga és a C-vitamin: energikussá és fitté tesz.
 

A sárga ételek tele vannak a legfontosabb immunvédő vitaminnal, a C-vitaminnal. 

Véd minket a betegségek ellen, ezen kívül elősegíti a baktériumok, vírusok okozta fertőzések leküzdését is. Véd a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben, erősíti az artériák szerkezetét, megakadályozza a vérrögképződést, csökkenti a koleszterinszintet. Mivel vízben oldódik, naponta szükséges a pótlása.

Legfontosabb forrásai: paprika, citrom, grépfrút, ananász, körte, spárga, káposzta.

Még egy érdekesség a C-vitaminnal kapcsolatban. A C-vitamint az állatok maguk állítják elő, mindig annyit, amennyire szükségük van. Az emberi szervezet erre sajnos nem képes.
Az ételek színkódja 4.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Egészség

Keresés

VÁRJ! Ne hagyd itt az ajándékod!

Erősödő visszér fájdalmak a meleg idő beköszöntével?! Ha te is visszérpanaszokkal küzdesz, akkor ezt tudnod kell!